انواع قهوه

نمایش 1–12 از 51 نتیجه

نمایش فیلترها

قهوه و تاریخچه آن؛ از اتیوپی تا فنجان شما

قهوه در بسیاری از فرهنگ‌ها نقش مهمی دارد و به عنوان بخشی از آداب و رسوم اجتماعی محسوب می‌شود.
قهوه، یکی از نوشیدنی های پرفروش و محبوب است که به دو شکل اصلی دان و پودر در بازار موجود است و می‌توان گفت که محبوبیت آن نسبت به نوشیدن های الکی و صنعتی بیشتر است.
دان قهوه در واقع دانه‌های خام گیاه قهوه است که پس از برداشت، خشک و فرآوری می‌شود. این دانه‌ها قبل از مصرف، نیاز به برشته شدن و آسیاب شدن دارند.

انواع قهوه و تاریخچه آن
انواع قهوه و تاریخچه آن، از کجا کشف شده و چقدر از آن می‌گذرد.

آیا می دانید کاشف قهوه، بُز بوده است؟ بله درست است. در افسانه‌ها آمده است که گله‌داری به نام کالدی، بزهای خود را به مزارع برای چرا می‌بُرد؛ سپس متوجه می‌شود که بزها بسیار انرژی گرفته اند و شب هنگام خواب، نمی‌توانند بخوابند.
کالدی این موضوع را برای بزرگ صومعه تعریف می‌کند. بزرگ صومعه هم نیز از گیاهانی که بزها در مراتع استفاده کرده اند، نوشیدنی درست می‌کند و متوجه می‌شود که انرژی بالایی به دست آورده است.
از اتیوپی، دانه‌های قهوه به شبه جزیره عربستان راه یافتند و در آنجا صوفی‌ها از قهوه برای شب‌زنده‌داری در طول عبادات استفاده می‌کردند.
اما این تنها یک افسانه است.
واقعیت این است که دقیقاً مشخص نیست قهوه چه زمانی و توسط چه کسی کشف شده است. اما شواهد نشان می‌دهد که اتیوپی یکی از اولین مناطقی بوده است که کشت قهوه در آن صورت ‌گرفته است و در واقع به عنوان زادگاه قهوه شناخته شده است.

اتیوپی دارای شرایط آب و هوایی گرمسیری و خاک حاصلخیزی است که برای رشد درخت قهوه بسیار مناسب است و بیشترین تنوع گونه های قهوه از این منطقه است.

آشنایی با انواع گسترده قهوه و پی بردن به تفاوت های آن ها

آشنایی با انواع قهوه یعنی سفر کردن به انواع طعم‌ها و عط‌رها؛ چون هر قهوه طعم و عطر متفاوتی دارد و می‌توان گفت که طعم و عطر آن متنوع است.
دنیای قهوه بسیار گسترده و جذاب است. با کمی تجربه و کنجکاوی، می‌توانید قهوه‌ای را پیدا کنید که کاملاً با ذائقه شما سازگار باشد. پس از کشف طعم مورد علاقه خود، می‌توانید به دنیای قهوه‌های تخصصی و تک منشأ یا تک خواستگاه قدم بگذارید و از تجربه طعم‌های منحصر به فرد لذت ببرید.
انواع دان قهوه و انواع پودر قهوه به صورت موارد زیر است که هرکدام عطر و طعم منحصر به فردی دارند.

روبوستا (Robusta)

روبوستا که یکی از انواع دان قهوه است و به صورت پودری نیز ارائه می شود، قوی، تلخ و پرکافئین است و از دانه گیاه کنفورا (Coffea canephora) به دست می آید و به عبارتی می توان گفت که قهوه روبوستا، تلخ و سنگین است و برای کسانی که در ابتدای روز می خواهند از کافئین قهوه لذت ببرند، مناسب است.
رایحه مطبوع و غلیظی دارد و در هر 100 گرم از آن در حدود 2.2 تا 2.7 گرم کافئین وجود دارد.
انواع قهوه روبوستا می‌توان به قهوه روبوستا تانزانیا، جاوا، برزیل، ویتنام، قهوه روبوستا هند و اندونزی اشاره کرد.

عربیکا

قهوه عربیکا (Coffea arabica) را می‌توان ملکه قهوه ها نامید و دلیل آن هم طعم ملایم و عطر پیچیده آن است. خاصیت ضد میکروبی و داشتن مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان، سبب شده است تا برای سلامت دندان و دهان مفید باشد و از بیماری هایی از قبیل آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.
این قهوه نسبت به قهوه روبوستا کافئین کمتری دارد و دانه های آن بیضی شکل و ظاهری تقریبا صاف و تخت دارد.
تلخی آن کمتر و نسبت به قهوه روبوستا کافئین کمتری دارد و می توان گفت که طعمی معتدل دارد.

ترکیبی

قهوه ترکیبی از ترکیب دانه های قهوه با طعم ها و رایحه های مختلف به دست می آید و نتیجه آن به دست آمدن یک طعم و عطر منحصر به فرد است که ترکیبی از خصوصیات دانه های مختلف قهوه است و دلیل آن هم این است که برخی دانه‌ها اسیدیته بالایی دارند، برخی دیگر بادی قوی‌تری دارند و برخی دیگر عطر پیچیده‌تری. با ترکیب این دانه‌ها، می‌توان به یک طعم متعادل و دلپذیر رسید.
با ترکیب دانه‌های مختلف، می‌توان به طیف وسیعی از طعم‌ها و رایحه‌ها دست یافت که در یک نوع قهوه تک،‌ وجود ندارد؛ برای مثال از ترکیب انواع قهوه عربیکا و ربوستا می‌توان طیف گسترده‌ای از طعم‌ها را ایجاد کرد. روبوستا طعم قوی‌تر و تلخ‌تری دارد، در حالی که عربیکا طعم شیرین‌تر و میوه‌ای‌تری دارد و ترکیب این تضاد می تواند طعمی متفاوت خلق کند.
از مزایای نوشیدن قهوه ترکیبی می توان به قهوه ای با طعمی دلخواه رسید.

اسپرسو

قهوه اسپرسو، یک نوشیدنی غلیظ و پرطرفدار است و می‌توان گفت که پایه و اساس بسیاری از نوشیدنی‌های قهوه دیگر مانند کاپوچینو، لاته و ماکیاتو است. انواع قهوه اسپرسو پادشاه تمامی قهوه هاست، در واقع یک روش تهیه قهوه است و فرآیندی است که آب داغ با فشار زیاد از پودر قهوه ریز آسیاب شده عبور کرده و نتیجه این فرآیند، یک شات کوچک اما بسیار غلیظ با لایه کرم قهوه ای رنگ به اسم کرما (حاوی روغن های قهوه) روی آن است.

مشخصات قهوه اسپرسو
اسپرسو یک نوع عصاره گیری قهوه است که از معروف ترین طرز تهیه قهوه به حساب می‌آید.

دلیل محبوبیت این قهوه چیزی نیست جز، طعم غلیظ و قوی، سرعت تهیه و انرژی زا بودن. طعم قهوه اسپرسو باید متعادل و ترکیبی از تلخی، شیرینی و اسیدیته ملایم باشد.
از انواع اسپرسو می‌توان به اسپرسو ساده، کاپوچینو، لاته، ماکیاتو و آمریکانو اشاره کرد که همانطور که قبلا گفتم پایه همه این قهوه ها، اسپرسو است.

افزایش انرژی، بهبود عملکرد مغز، کاهش ابتلا به بیماری آلزایمر و… از فواید خوردن این قهوه پرطرفدار است.

قهوه ترک

قهوه ترک که یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین قهوه های دمی است، در قهوه جوشی به نام جذوه که از جنس مس است، با آب سرد و شکر جوشانده شده و روی حرارت ملایم قرار می دهند؛ سپس قهوه شروع به کف کردن کرده و بدین صورت قهوه ترک آماده می شود.

یکی از ویژگی‌های بارز قهوه ترک، کف طلایی رنگی است که روی آن تشکیل می‌شود. این کف نشان‌دهنده کیفیت و روش صحیح دم‌آوری است. کف قهوه را باید چندین بار بین فنجان و جذوه جابه‌جا کرده تا قهوه غلیظ ‌تر شود.

قهوه دمی

انواع قهوه دمی بدین صورت تهیه می‌شود که آب داغ روی پودر قهوه ریخته شده و پس از عبور از یک فیلتر، تهیه شده و دارای طعم خالص و طبیعی است که طعم دانه‌های قهوه را به بهترین شکل ممکن به شما ارائه می‌دهد. شما می‌توانید تمام مراحل دم‌آوری را کنترل کنید و قهوه را دقیقا مطابق با سلیقه خود تهیه کنید.
دم‌آوری قهوه دمی، یک فرآیند لذت‌بخش و آرامش‌بخش است که به شما امکان می‌دهد از هر لحظه آن لذت ببرید.

فرانسه

قهوه فرانسه یا مخصوص فرنچ پرس، یک روش دم آوری کلاسیک است که در آن از یک وسیله‌ی مخصوص به نام فرنچ پرس استفاده می‌شود. این روش به دلیل سادگی و امکان تهیه‌ی قهوه‌ای غنی و خوش طعم، بسیار محبوب است.
فرنچ پرس یکی از ساده‌ترین روش‌های دم‌آوری قهوه است و به تجهیزات خاصی نیاز ندارد. شما می‌توانید میزان درشتی آسیاب قهوه، مقدار قهوه و آب، و زمان دم کشیدن را به دلخواه تنظیم کنید و قهوه‌ای کاملا متناسب با سلیقه خود تهیه کنید. برخلاف روش‌های دم‌آوری که از فیلتر کاغذی استفاده می‌کنند، فرنچ پرس به روغن‌های قهوه اجازه می‌دهد تا وارد فنجان شوند و به قهوه طعم غنی و روغنی بدهند.

دلیل محبوبیت قهوه چیست؟

ماده موجود در انواع پودر قهوه و دان های قهوه، کافئین است که این ماده انرژی زا به عنوان یک محرک طبیعی عمل کرده و به افزایش هوشیاری و تمرکز کمک می‌کند. بسیاری از افراد برای مقابله با خستگی و افزایش انرژی در طول روز از قهوه استفاده می‌کنند؛ در واقع این نوشیدنی گرم با مسدود کردن گیرنده های آدنوزین توانایی آن را دارد که خستگی را کاهش داده و به افزایش هوشیاری کمک کند؛ از این رو یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار برای شب امتحان است که هوشیاری را بالا برده و به بهبود تمرکز کمک می‌کند.

قهوه محبوب ترین نوشیدنی در جهان
قهوه از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است.

سفارش و خرید قهوه ترک، اسپرسو، عربیکا، فرانسه و روبوستا

فروشگاه سیوت کو با ارائه انواع مختلف قهوه پودری و دان قهوه به صورت اینترنتی و حضوری، تجربه لذت بخش از عطر و طعم قهوه را به هموطنان عزیز ارائه می‌دهد. سفارش و خرید قهوه ترک، اسپرسو، عربیکا، فرانسه، روبوستا و قهوه ترکیبی از این فروشگاه آنلاین به منظور رسیدن به بهترین کیفیت قهوه با قیمت مناسب است و در واقع هموطنان عزیز می‌توانند به راحتی به طیف وسیعی از محصولات کافئینی اصل دست یابند.
فروشگاه سیوت کو این افتخار را دارد که قهوه تازه با قیمتی رقابتی و منصفانه را به دست قهوه نوشان عزیز در بسته بندی های کاملا بهداشتی ارائه دهد.

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت