قهوه عربیکا کلمبیا کاتورا یکی از پرطرفدارترین انواع قهوه است. مهد این قهوه از کشور کلمبیاست و به دلیل انجام اعمال خاص در هنگام کاشت و برداشت، با سایر قهوهها از لحاظ مزه تفاوت زیادی دارد. قهوه عربیکا کلمبیا سینگل فارم کاتورا رایحهی بسیار مطبوع و جذابی داشته و بی شک با یک بار تست کردن، شیفتهی آن خواهید شد.
اثری ماندگار در طعم و مزه
قهوه عربیکا کلمبیا کاتورا به صورت مدیوم (متوسط) رست میشود. رست مدیوم به این معناست که دانههای قهوه در مدت زمان 10 تا 12 دقیقه و با محدوده حرارت 210 تا 220 درجه سانتی گراد برشته میشوند. این فرایند تاثیر زیادی در طعم شیرین و میوهای قهوه دارد. شیرینی این قهوه بسیار ملایم بوده و طعمی شبیه به شکر قهوهای را برایتان به ارمغان میاورد.
روشهای دم کردن قهوه عربیکا کلمبیا کاتورا
این قهوه نیز همانند سایر قهوهها به روشهای مختفی دمآوری و استفاده میشود. اکنون برایتان چند روش را بازگو میکنیم.
دم کردن به روش اسپرسو
این روش برای دستیابی به طعم قوی و خالص قهوه است. ابتدا دانهها را آسیاب کرده و پس از نصب پرتافیلتر در دستگاه، در 25تا 30 ثانیه قهوه را استخراج کنید.
دم کردن به روش فرنچ پرس
این روش به شما قهوهای با طعم شکلاتی و اسیدیته تر هدیه میدهد. پس از آسیاب دانههای قهوه و اضافه کردن قهوه به فرنچ پرس به همراه آب، با قاشق هم بزنید و 4 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد. پس از آن قهوه را از آسیاب رد کرده و بلافاصله آمادهی سرو کنید.
خرید قهوه عربیکا کلمبیا سینگل فارم کاتورا
اگر میخواهید یک طعم فراموش نشدنی را امتحان کنید، همین الان از طریق سایت سفارش خود را به ثبت برسانید. سایت ما دارای نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه پرداخت ایمن زرین پال است؛ همچنین سیوت کو نماد ساماندهی هم دارد که میتوانید با اطمینان از ما خرید کنید.
نقد و بررسی وجود ندارد.